Stap 1

Het gesprek op locatie bij de klant

Tijdens dit eerste gesprek wordt de sfeer geproefd en worden ideeën besproken en opgedaan. Er wordt een grove schets gemaakt van de situatie, waarbij ook de afmetingen en indeling van de ruimtes worden meegenomen.

Stap 2

Tweede gesprek op kantoor

Tijdens dit tweede gesprek worden de ideeën gepresenteerd aan de klant. Hierbij worden materialen en andere elementen getoond om een beter beeld te geven van hoe het maatwerk interieur eruit zal komen te zien.

Stap 3

Akkoord op offerte

Na akkoord op de offerte wordt er een datum ingepland voor de installatie. Dit is het moment waarop officieel groen licht wordt gegeven om verder te gaan met het productieproces.

Stap 4

Start productieproces

Zodra alles in gang is gezet, begint het daadwerkelijke productieproces. Hierbij worden alle onderdelen en materialen zorgvuldig vervaardigd volgens de specificaties en wensen van de klant.

Stap 5

Oplevering van het werk

Na afronding van het productieproces wordt het maatwerk interieur opgeleverd aan de klant. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat alles naar tevredenheid is en voldoet aan de gestelde eisen. Het maatwerk interieur is nu klaar voor gebruik.

TOP